Strong Ginger - 100 % hidegen préselt juice
Az válassza ezt a juice-t, aki szereti érezni a gyömbér erejét! :)
A gyömbért elsősorban kiváló gyomorerősítő, emésztést segítő hatása miatt kedvelik, de ellenállóbbá teszi a szervezetet, és a rosszullétet is enyhíti. Kiváló hatással van a megfázásra, torokfájásra is.
Görcsoldó, hányingercsökkentő, gombaölő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, antibakteriális és köhögéscsillapító hatásai szinte csodákat tesznek a szervezetünkkel.
A gyömbér gazdag forrása az A-, C-, E- és B-komplex vitaminoknak, ezenkívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz.
A narancs C vitaminban gazdag, de emellett található benne A és B vitamin is.
A fitonutrienseknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a rendszeres narancsfogyasztás támogatja a szervezetünket a káros szabadgyökökkel szembeni küzdelemben.
A narancsban (illetve más citrusgyümölcsökben) gazdag étrend csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét.
A narancs folátban, káliumban és C-vitaminban gazdag, fitonutriensek tucatjait tartalmazza, így jótékonyan hat a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre.
Tanulmányok kimutatták, hogy a kiemelkedően magas polifenol tartalmának köszönhetően a narancs véd a vírusos fertőzésekkel szemben.
A narancs gazdag karotinoid vegyületekben, amelyek A vitaminná alakulva segítik megelőzni a makula degenerációt, ezáltal hozzájárulva a tiszta és éles látáshoz.
A béta-karotin erőteljes antioxidáns, védi a bőrt a szabad gyökök támadásával szemben és megakadályozza az öregedés jeleinek kialakulását.
A sárgarépa rengeteg vitamint tartalmaz, amelyekre szüksége van szervezetünknek, többek között jelentős kalcium, vas, magnézium, kálium, foszfor, króm, A-, B-, C- és E-vitaminforrás, de magas béta-karotin tartalmáról ismert leginkább.
A cékla kiváló kálium-, kalcium-, vas-, szilícium- és magnéziumforrás, de tartalmaz rezet, cinket, mangánt, ként, jódot, kobaltot, krómot, nikkelt, B1-, B2-, B6- és C-vitamint, folsavat, niacint és biotint is.
A rengeteg kálium jót tesz a testnek, főként az izomzatnak, és akkor fejti ki legjobban a vitaminban bővelkedő szerepét, ha a levét fogyasztod.
A céklalé hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, és segíthet megelőzni a magas vérnyomás kialakulását.
A céklalé hatóanyagai javítják az agyi vérkeringést, így az agyszövetekbe több oxigén jut. Ezzel késleltethető a demencia kialakulása, illetve lassítható, ha már kialakult.
Nem hőkezelt, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nem tartalmaz tartósítószert.
Hűtőben tárolva 4 napig fogyasztható.
Egyéb hatásai:
- energikusabban fogod érezni magad
- jótékony hatással van az emésztő rendszerre
- megszűnhetnek a bőr és hajproblémáid (száraz bőr, pattanások, töredezett haj)
- az általános egészségi állapotunkat javítja