Manuka cukorka 400+, fekete ribizlis 65g
A Manuka MGO™ 400+ mézes cukorka fekete ribizli ízesítéssel tökéletesen ötvözi a Manuka méz nyugtató erejét a fekete ribizli egészségre kifejtett jótékony hatásaival, így egy plusz C vitamin forrás biztosít szervezetünk számára. Ezt a típusú egy virágú mézet a méhek az Új-Zélandon őshonos Manuka fa (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól gyűjtik be.
A Manuka méz antibakteriális, vírusellenes, antioxidáns, antiszeptikus, gyulladásgátló és gombaellenes tulajdonságai már ősidők óta ismertek.
Ezeknek köszönhetően a Manuka méz erősíti az immunrendszert és hatékony számos egészségügyi probléma kezelésében.
A Manuka méz egyedi faktora, az MGO™, egy terápiás tulajdonsággal rendelkező összetevő, amelynek célja, hogy jelezze a méz antibakteriális erejét.
Az MGO™ bejegyzett védjegy, amelyet csak az új-zélandi tanúsítvánnyal és hivatalos engedélyekkel rendelkező laboratóriumok által függetlenül tesztelt méz hordozhatja ezt a címkén. Minél magasabb az MGO™, annál erősebb az antibakteriális ereje. Ezek alapján megkülönböztetünk:
MGO™ 100+ Karbantartási szint
Immunrendszer erősítésre alkalmas.
MGO™ 250+ Közép szint
Immunerősítés gyanánt és enyhe tünetek kezelésére ajánlott (torokfájdalom, láz, migrén, allergia, enyhe megfázás stb.).
MGO™ 400+ Magas szint
Különösen akut vagy krónikus betegségek, gyulladások, illetve gyomorsav és reflux esetén ajánlott.
MGO™ 550+ Maximális aktivitási szint
Erősen ellenálló fertőzések esetén ajánlott, mint a Staphylococcus aureus, Helicobacter pylori, Candida stb.
Kézi csomagolás
100% természetes összetevők
Adalékanyagok és színezékek nélkül
Gluténmentes és nem tartalmaz mogyoróféléket
Alkalmas vegetariánusoknak számára is
Gyermekeknek nem ajánlott 2 éves korig.
CSOMAGOLÁS: 64.5 g, 15 darabot tartalmaz.
Összetevők: Manuka méz MGO™ 400+ (8%), fekete ribizli (természetes íz), víz, citromsav, fekete murok (természetes íz), C vitamin, cukornád, glükóz.
Az Új-Zélandi Manuka méz az egyetlen 100% természetes termék a világon, amely kitűnik a metilglioxál hatóanyag tartalma miatt.
A Drezda-i Egyetem kutatócsoportja megállapította, hogy a metilglioxál a legfontosabb összetevője a Manuka méznek, ezért is olyan különleges.